Вести од индустријата

EMS HIEMT машина за домашна употреба

2023-01-10

EMS HIEMT за домашна употреба го користи принципот на електромагнетизам, кој може да обезбеди безбедни и удобни третмани за слабеење и зголемување на мускулите. Една сесија е еквивалентна на 200 стомачни и склекови.


Употребата на EMS HIEMT може да обезбеди безболен, безбеден и ефикасен третман. Задоволителни резултати може да се постигнат преку 3-6 третмани.


EMS HIEMT е совршен за оние кои не се зафатени со работа, немаат време или се уморни за вежбање. Изработуваме некои преносливи машини со две рачки кои се совршени за домашна употреба.


Ние сме производител од Пекинг, Кина, можеме да понудиме многу евтина цена, цената е помала од 2000 американски долари, некои дури и помалку од 1000 американски долари, вклучително и испорака до која било земја. Третманот можете да го завршите сами дома, нема потреба да одите во салон за убавина или центар за слабеење или теретана.


Добредојдовте да контактирате со нас за да добиете повеќе информации и најниската фабричка цена за EMS HIEMT.
https://api.whatsapp.com/send?phone=+8615311953625&text=Здраво
е-пошта: info@leongbeautymed.com




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept