Вести од индустријата

Резултати од EMS HIEMT

2021-03-25
EMS HIEMT стана идеална козметичка опција за физички способни жени и мажи со севкупно добро здравје кои имаат BMI (индекс на телесна маса) од 30 или помалку и имаат потреба од дополнителна помош за извајување на телото. Најсовремената технологија EMS HIEMT се фокусира на предизвикување мускулни контракции надвор од она што е природно возможно со вежбање.
Овие супрамаксимални контракции помагаат да се затегнат мускулите и да се изгради поиздлабена рамка на телото со ослободување од несакани маснотии. Како што мускулното ткиво се подложува на оваа клеточна промена, тоа предизвикува тие да станат посилни, додека вишокот маснотии околу нив се намалува. Сепак, мускулната маса стекната со третманите EMS HIEMT не е трајна. Во просек, пациентите можат да уживаат во нивните резултати од EMS HIEMT околу шест месеци или подолго. Се препорачува пациентите да одржуваат здрава исхрана и вежбање, заедно со редовно следење на EMS HIEMT сесии на секои неколку месеци за да ги добијат најдобрите резултати од EMS HIEMT.

И покрај максималните напори на една личност со здрава исхрана и редовно вежбање, може да биде предизвик да имате подефинирани стомачни мускули или затегнат, подигнат задник. Замислете колку би било убаво да седите и да се опуштите додека уредот ја врши целата работа. Една сесија на EMS HIEMT е еквивалентна на правење околу 20.000 сквотови или стомачни. Овој третман за скулптура на телото им дава на пациентите повеќе дефиниција на мускулите и помалку маснотии, за да им помогне да имаат затегнато тело со изглед што отсекогаш го посакувале.

Ние сме фабрика EMS HIEMT во Кина. Ние произведуваме и продаваме сите видови EMS HIEMT во која било земја. Нашите EMS HIEMT машини можат да ги обезбедат најдобрите резултати EMS HIEMT. Ве молиме контактирајте со нас за најниската цена, ви благодариме.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept