Вести од индустријата

EMSlim е најпопуларната машина за губење на тежината и зајакнување на мускулите

2020-04-25

LeongBeauty EMSlim (исто така наречен EMS HIEMT) ја користи најновата електромагнетна HIFEM технологија. Тоа не само што може да изгуби тежина, туку и да ја зголеми мускулната маса. Неговите предности вклучуваат.


1. 30 минути третман со EMSlim = 20.000 склекови. Еден третман може да ги намали мастите за 19% и зголемување на мускулната маса за 16%.
2. Двапати третман неделно. На секој третман му требаат само 30 минути. Можете лесно да изгубите тежина и стекнете мускули. Особено погоден за оние кои немаат време да вежбате, но сакате совршено тело.
3. Еквивалентно на вашиот личен тренер, постојат повеќе „спортови“. режими“ за да ги задоволат сите ваши потреби, стомачни мускули, отстранување на маснотии на бутовите, обликување на задникот итн.
4. Интелигентна програма за едноставна операција. За козметичарите, ова е најлесната машина за слабеење за работа.
5. За пациентите нема потреба да се соблекуваат за време на лекувањето, бр болка, без замор, без зрачење, без несакани ефекти, без потење.
6. EMSlim може да постигне губење на тежината во одредени области и да избегне некои од „несакани ефекти“ од вежбањето за слабеење - како што е намалување на маснотиите на бутовите истовремено намалувајќи ги градите.


Ова е неопходна машина за места за слабеење во 2020 година, а ние сме единствени Кинеска фабрика за оваа машина. Доколку сте заинтересирани за овој проект, ве молиме испратете ни одговор и ние ќе ви испратиме повеќе информации.
Менаџер за продажба WhatsApp: +8615311953625

Е-пошта:leongbeauty@gmail.com



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept